Fotbal nebo hokej?

10.10.2011 11:26

 

SK SLATINA – TATRAN st.   3 : 4  aneb ukradli jsme body v hokejové přestřelce

-----------------------------------------------

  Ztrátu dvou bodů z předchozího derby jsme se pokusili napravit a získat na půdě jiného brněnského rivala. Na těžkém a kluzkém terénu jsme se od první chvíle tlačili před domácí branku, už ve 2. minutě Kubíno netrefil z několika metrů branku. Záhy však přišla sprcha. Gólman Přikryl podcenil skákavý nakoplý míč a ten bohužel přeskočil i jeho – 1:0. Dany ale nemusel dlouho být smutný, za deset minut Kubíno vyzval Mildu Čápa k vyrovnání a dvě minuty na to Tomi Rumler vrátil odražený míč hlavou za záda domácího gólmana – 1:2. V 27. minutě jsme opět kralovali – tentokrát Čáp vrátil přihrávku Kubínovi a Kuba Ohniště se nemýlil - 1:3.

Dvě minuty později jsme mohli domácí dorazit – z penalty ale Faty přerazil málem břevno. Škoda. Slatina nás za to potrestala, během deseti minut po rohu snížila a vzápětí utkání zdramatizovala srovnáním skóre, kdy jsme na malém vápně zapomněli zcela osamoceného útočníka. Ráznou přítrž nepříznivému vývoji udělal po spolupráci s Cupim opět Kuba Ohniště, který ukázkově naběhl na zpětnou přihrávku Vojty a nekompromisně mířil k tyči domácí branky. V druhé půli oběma stranám už totálně zvlhl střelecký prach. Domácí se snažili, ale kohouti už byli vzadu pozorní. V posledních minutách mohl vítězství potvrdit střídající Štěpán Pírek, ale z metru trefil jen gólmana a domácí z protiútoku trefili na závěr naštěstí jen tyčku naší branky.

Střelci: Ohniště 2, Čáp, Rumler

 

SK SLATINA – TATRAN m.  9 : 1 bohužel opět hokej ale v náš neprospěch

----------------------------------------------

     Také mladší dorostenci předvedli nevídanou střelnici. Bohužel jsme se dívali jen my. Naši mladí borci si bohužel vybrali daň za neskutečně zraněními zdecimovaný tým a bylo otázkou času, kdo si na oslabeném týmu zchladí zášť. Tentokrát musel i do branky další z žáků, mezi tyčemi bojoval Vojta Pazdera. Ale statečně, situaci mu bohužel neusnadnili zadáci před ním. Žáci, tvořící polovinu týmu, se rvali se staršími protihráči v rámci možností, bohužel zbytek dorostenců ostudně zklamal a nezavelel k většímu odporu. Domácím vycházelo vše na co sáhli, pouze nedosáhli toužené desítky. V závěru korigoval stav čestnou brankou Tomi Rumler. Doufejme, že se absentéři konečně dají do pořádku a začneme zase soupeře trápit. Oproti slavnému vítězství proti Dostě, dnes nastoupil příliš odevzdaný tým.

Střelec: Rumler.

 

 

 

Petr  DOSTÁLEK

 

Zpět