Starší stoupají tabulkou

26.09.2011 11:55

BUČOVICE – TATRAN st.   0 : 4

---------------------------------------------

     Chtěli jsme si odvést tři body a záměr se vydařil. I když hra z naší strany tak přesvědčivá nebyla, byli jsme aspoň produktivní.

V nádherném fotbalovém areálu bučovického stadionu jsme se od začátku spíše zastřelovali. Již ve 3. minutě Cupi prověřil z otočky gólmana, byl z toho jen roh. V 11. minutě si naběhl na míč Hudy a netrefil jej ve vyložené šanci dva metry od branky. Skóre jsme otevřeli až po čtvrthodině. Mansi poslal pas středem dopředu, domácí gólman ho při výběhu minul a Cupi využil zmatku v obraně a do prázdné branky vsítil – 0:1. Do pěti minut mohlo být srovnáno, při naší obranné chybě se ocitl domácí hráč sám před Dany Přikrylem, ale naše opora je už dostatečně zkušená – vychytal ho. Do poločasu jsme se přece jen zklidnili – Hudy pronikl středem, gólmana neprostřelil, ale Faty míč uklidil tam kam patří – 0:2. V druhé půli jsme málem jásali při akci Rumiho – Tomáš se proháčkoval před gólmana, ale netrefil branku! Domácí se viditelně snažili výsledek otočit, ale zůstalo jen u snahy. Naopak přišla naše výtečná tříminutovka v závěru. Dvakrát Fanda Proch našel před brankou své spoluhráče – nejprve centrem Cupiho a pak uličkou Pohiho a vítězství z venku bylo potvrzené. Závěrečnou tečku udělali domácí, kteří trefili břevno, od kterého se míč odrazil na brankovou čáru a ven z branky.

Branky: Cupák 2, Fatrdla, Pohanka

 

BUČOVICE – TATRAN ml.  3 : 2

---------------------------------------------

     O nemilé překvapení se postarali naši mladí. Ač si byli vědomi toho, že nesmí podcenit beznadějně poslední mužstvo soutěže, které v posledních kolech dostalo vždy dvouciferné porážky a které se bude chtít konečně na někom chytit, nestačili se divit. Již ve 3. min. domácí skórovali a v 15. minutě opět přehráli naši obranu – 2:0. Naši měli jakoby svázané nohy a hlavně v obraně zbytečně nechávali soupeři hodně prostoru. Ve 20. minutě jedna z žákovských posil Fanda Žáček nádhernou brankou snížil a zdálo se, že tím dal impuls k prudké změně vývoje utkání. Ale chyba lávky. Do poločasu jsme po rohu nechali soupeře v klidu dorážet míč před brankou – 3:1. V druhé půli jsme přece jen zapnuli na vyšší obrátky, snížil pěknou individuální akcí Tom Rumler, zazvonili jsme břevnem, ale dál to byla jen křeč. Nadšení domácí, že uhrají první vítězství, si své body již uhlídali.

 

 

Petr  DOSTÁLEK

Zpět